Ráno v kruté střízlivosti

Ráno v kruté střízlivosti

Anotace: Dejme tomu, že taky řešení...

Kolem jen protivné ticho a prázdno,
peřinu odhrnu s povzdechem tichým…

Společník můj jenom odporné světlo,
snaží se zlákat mě ganz novým bytím…

Dívám se po bytě – marnost a beznaděj
v hlavě i kolem mne, když tu – co vidím:

v koutě, tam v koutečku krčí se nešťastně
pár flašek s chlastem a falešným žitím

A najednou

Už vím… Tak propříště!
Prášků sny podpořím večerním pitím



Lepší se po ránu probouzet s opicí
nežli se stabilně probouzet s nikým…
Autor bloodysunset, 07.08.2012
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: malá slečna, Ejí, Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí