Růže

Růže

Anotace: ...

Já nášel jsem růži
krásnou a voňavou.
A říkal si,
že všichni kdo ji spatří
v úžasu státi zůstanou.
Nejkrásnější a nejvoňavější ze všech byla,
každému se zalíbila.
Avšak ta růže trny měla
ostré a špičaté...
A ten kdo tu růži vzal,
rudou krev ji daroval.
Já sledoval ji tiše
v celé její nádheře
v celé její pýše.
A tu jsem se rozhod
a kosu vzal
a tu krvavou krásu posekal.
Autor Yocelyn, 07.08.2012
Přečteno 351x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Mišiačik, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí