Na straně zániku

Na straně zániku

Anotace: Velice zřídka podléhá kytka slunci. Taktéž mravokárci hladí svou zlatou unci. Na...

Velice zřídka podléhá kytka slunci.
Taktéž mravokárci hladí svou zlatou unci.
Na polštářích rozhněvané nebe.
Píseň složená jen pro tebe,
Dotkla se země.
A v tom tanci vysedávaj znalci.
Čas promarnit - pozvat ho.
Část dne povadlo.
Jenž odměřuje kyvadlo.
Sabotujem a ustupujem.
Pojem vytváří dojem.
A z rána, krvavá rána.
Jako červánky v rudé záři.
Jsme snílci a lháři.
Každý se jinak tváří.
Co vzít, když se nedaří.
Z chyb nejsme poučeni.
Stavíme vzdušné zámky.
A do nich vkládáme kusy minulosti.
Vytlačeni a vzdáleni od sebe.
Stále více to zebe.
Na magistrálách začíná chaos.
Naprosto neorganizovaný provoz.
Všechny ty pokusy vymanit se.
A dobýt svět.
Tak škrtnem sirkou naposled.
Vypustíme satelit.
Aby v dálkách se mohl otelit.
A nakonec vše obalí igelit.
Nepropustnou hradbou slov.
Nevzdušných a umělých.
Autor fossil, 08.08.2012
Přečteno 197x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím

08.08.2012 12:47:25 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí