Odraz ode dna

Odraz ode dna

Anotace: Tak už to v životě chodí ...

Prošla jsem dno křížem krážem,
proletěla se na mracích nebe.
S bolestí ve tváři opouštěla den,
se solí zaplavenýma očima, vítala ráno.
Mívala jsem vše,
ale nezůstalo mi nic.
Prošla jsem dno křížem krážem,
abych se mohla odrazit do nebe ...
Autor Seatka, 08.08.2012
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Záleží, kolik si ho tam nahromadíme.

24.01.2013 04:22:23 | Seatka

Odrazit se od dna bývá těžké, bývá tam totiž bahno.

08.08.2012 23:48:54 | Kropydlína Škopounová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí