Verše se milují

Verše se milují

Anotace: Kdo naladil strunu ? V á dur si hoví. Kdo polekal nebe ? Má jen píseň pro sebe. Zpěvná...

Kdo naladil strunu ?
V á dur si hoví.
Kdo polekal nebe ?
Má jen píseň pro sebe.
Zpěvná je cesta života.
Těžká na ní lopota.
Muzika hraje v daleké kraje.
K tanci i poslechu.
Noty se cpou nocí.
V osnovách a písních.
Ještě slyším z doslechu,
tamtamy svých myšlenek.
Orchestr noci,
vyráží k defilé.
Jako otroci,
hudby spanilé.
Protrhli jsme notovou osnovu.
A tak ráno zase znovu.
Na jinou strunu začíná.
Co zazní nevíme.
Pauza je široká.
Hrajeme blues.
Profláklý kus.
Autor fossil, 09.08.2012
Přečteno 224x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí