KARIKATURY 7.

KARIKATURY 7.

Anotace: Pár veršíčků jen tak - k zamyšlení?, spíše k pousmání.

Noci mají zvláštní děj
Bdí strážník i zloděj

Obdivuji chlapce
jak z dlouhé chvíle
nebo z lovecké píle
pozorují vrabce
snad budoucí cíle
Přitom litují mouchy
mrtvé na mucholapce

Žvatlá miminko
povím ti vtip
maminko
bude ti hned líp
aspoň malinko

Bolest ve stáří
Tu daň platí
aspoň někteří
Za křivdy bolest
způsobenou jiným
když nevěděli
co kde a jak smí
a co už se nesmí

Benzin nafta
Nakupujeme jen podle ceny
Sledujeme jen tyto změny
Jedno zda tam nebo tady
koupili bychom i u Al Kaidy
Autor RU 82, 09.08.2012
Přečteno 210x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí