SNY - JEN NESPLNĚNÉ TOUHY?

SNY - JEN NESPLNĚNÉ TOUHY?

Anotace: Ale nejen to. Stálý zdroj osobního napětí a příjemných i nepříjemných až záhad.

Sny pro někoho příjemno
jiným zas cosi nadarmo
Ale všem něco navíc
dokonce zcela zadarmo

Sny po celý život
jak ten je dlouhý
duše spřádá těla
nesplněné touhy

Vážená paní
Aniž to tušíte
během spaní
dost mne rušíte

Není ani dnů
kdy stále zase
vkrádáte se
do mých snů

Možná jednou - kdoví
uvidím vás někde stát
Váš šarm mne osloví
nebudu se vás ani bát

Skutečná jste krásně jiná
snem již dávno spřízněná
Vztah co zábran nemá
Odhalit se - bylo na čase
Poznám vás jen po hlase
kdybyste byla třeba němá
Autor RU 82, 10.08.2012
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí