Čekám

Čekám

Anotace: <p>Ček&aacute;m že nap&iacute;&scaron;e&scaron;,</p> <p>hypnotizuji telefon.</p> <p>Ach,...

Čekám že napíšeš,

hypnotizuji telefon.

Ach, kdepak jseš?

Snad neodnesl tě ufon?

 

Napíšu ti sama,

Ahoj, jak se máš?

Teď nastává drama,

bude pokračovat rozhovor náš?

 

Tak proč nepokračuješ v psaní?

Mě to strašně raní,

Mám to dělat zase já?

Mě už to nebaví! ÁÁÁÁÁ!

 

Chci si s tebou povídat,

ale ty asi nemáš zájem. 

Budeme se ještě vídat?

Na co si hrajem?

Autor dannka, 11.08.2012
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí