Někdy

Někdy

Anotace: když slova nestačí...

Dívat se do očí, co mění barvu každou chvíli,
dívat se do očí, co k jinému, než já, směřují cíli,
dívat se do očí, co v nich vidíš celý svět,
jak těžké otočit hlavu...když zbytečná jsou slova
nic nezmění pár mých vět

Její oči vidí teď víc a vidí dál,
kdopak z Vás by to chtěl, kdopak z Vás by si to přál?

Vidět jako na dlani kousek cizího kouzelného světa,
co může položit, zapálit a zničit... jen jedno slovo, jedna věta.
Autor KirstenSnipe, 12.08.2012
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Trystan ap Tallwch, MishaX
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí