Blbost..

Blbost..

Anotace: já fakt nevim...prostě nemám náladu.

Znáte ten pocit, kdy vás nic nebaví,
nevíte kolik je, čas se nezastaví.
Koukáte na datum, stejně nevíte,
trpíte sklerozou, všechno hned zaspíte..

A přitom dřív, byli jste jiní,
citlivý, hodní..a trošku líní.

Nevím ani o čem psát
a snad nemám pro koho..
Bojím se hrozně řvát,
chtěj toho mnoho..

Vím, že stojí to pěkně za prd,
tyhle ty verše a čekání na smrt.
Autor BlackAngel, 11.01.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

aspon že si z toho nic neděláš

11.01.2007 19:28:00 | Pavel Kotrba

na to že to bylo jen tak z nudy... :)

11.01.2007 19:17:00 | Dreamer.max

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí