Fungl nová košile

Fungl nová košile

Anotace: Už mě měří uštěpačnými slovy. Dávají nepříjemné otázky. Mráz se cpe pod...

Už mě měří uštěpačnými slovy.
Dávají nepříjemné otázky.
Mráz se cpe pod košili
a tréma je větší než nebe.

Charaktery jsou hned za rohem.
Vytvořili skupinky vázaným slovem.
Debatují krátce o nasazení.
Snaží se zefektivnit svět.

Jak barometr s displejem,
ukazuje ručka kompasu.
Není kritického hlasu.
Nedošlo k zatmění.

Indiáni zbarvení,
zločin a válku vyčlení,
na znamení míru.
V kapkách smíru.
Autor fossil, 13.08.2012
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí