Realita...

Realita...

Anotace: čas......je zlej pán

Minuta jedna za druhou,

zpívá píseň veselou.

 

Ty se v koutě krčíš,

sama sobě nadávíš,

však na venek mlčíš,

svoji duši prodáváš,

za levnou cenu,

nic za ní nechceš,

smutné tebe vidět jako ženu,

když si na silnici lehneš.

 

Slzy se ve slané perly mění,

co tu bylo, už tu není.

 

Jako pára mizící,

jako silně věřící,

obracíš se s prosbou,

tvář máš teď hroznou,

 

Krvavé oči,namrzlý hlas,

zešedivěl i poslední vlas.

 

Možná žalem, 

možná nenávistí,

zabila se málem,

život jí dává ránu pěstí.

 

Sama,nemoc,bez domova,

krčí se ve sněhu chudák vdova.

Poslední nádech,

mrazu kudla v zádech.

 

Poslední výkřik z jejích rtů :

Ať JAKO RŮŽE NA JAŘE VYKVETU.....

 

Autor Katy98, 13.08.2012
Přečteno 261x
Tipy 2
Poslední tipující: Barbell
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
Tohle si musí přečíst moje prase-
stra, Kropydlína a s ohledem na
Tvoji tvorbu, raději si snad zablo-
kuj její komentáře...
Je to stejně úchvatné, jak ta mi-
nulá, ta s tou vločkou, Zimní po-
líbení.
Ale naprosto stejně.


Artman, prabratr t.č. nepřítomné K.Š.
.

13.08.2012 12:57:23 | Kropydlína Škopounová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí