Druhý dech

Druhý dech

Anotace: možná druhá šance...

Je čas se zastavit a rozmýšlet
Dnešní svět čeká jen na to, až klopýtneš
Snažíš se vymanit ze starých kolejí
Ale moc to nejde, pořád padáš zpátky.

Ráda sním o krásném životě
kde jsme my dva, šťastní a svobodní.

Moje chyba - zkreslená realita
Až moc dlouho jsem vše přehlížela
Moje chyba - zkreslená realita
Až moc dlouho jsem před vším utíkala
Až moc dlouho jsme žili v ospalém světě

Radši budu trpět, než abych nic necítila
Radši budu trpět, než abych pořád utíkala
Radši bych se smála...

Právě teď je řada na tobě
Musíš si vybrat kudy vede cesta
Stačí se zvednout a jít dál
Jenom se nesmíš bát
Mě už se to netýká
ale navždycky na tebe počkám
Autor hulwáttka, 13.08.2012
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí