PRAVNUČCE K 1. NAROZENINÁM

PRAVNUČCE K 1. NAROZENINÁM

Anotace: Dětem více laskavých domluv než trestání, které většinou vyvolává jen odpor, vzpouru až nenávist a někdy neodpustitelnou křivdu po celý život.

Po roce života
ty již stojíš
pevně na nohou
Zatím nevnímáš
čí vší zásluhou
Kdo za to mohou

Ať ti zůstane
už navždycky
jak jsi čilá
Buď i pracovitá
Jako včeličky
Už odmalička

Dnes i zítra
ať jsi chytrá
jako liščičky
Milují tě lidičky

Kolik dnes dětí
dostalo do vínku
milujícího tatínka
i stejnou maminku

Dnes nemáš ponětí
Sláva, víc k dojetí
Autor RU 82, 13.08.2012
Přečteno 218x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí