STAČÍ JEN CHTÍT

STAČÍ JEN CHTÍT

Anotace: květinové děti

Stačí jen chtít
Pod širým nebem snít
A kolem květů dým
Co rozdává nám smích

Každý teď smí
Navlíkat z korálků
Osudů morálku
vyházet do parků

Vzduchem letí
I volnost objetí
A lásky zhasíná
Stín války prokletý

mezi květy úsměvů
tam je za pár babek láska jako trám
těm co není do zpěvů
jen se černý perly kutálejí dál
po tvářích
na oltářích
se pečetí horkým voskem telegram

na výsluní
jsou lháři pravdiví
a kytky nevadnou
blues ústa opíjí
Autor Elisha, 14.08.2012
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá.

02.12.2012 18:29:23 | Robin Marnolli

Moc pěkné, ST.

25.11.2012 14:48:03 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí