Cesta života

Cesta života

Anotace: Na každém je kterou si vybere..

Každá věta má dvě části,

pak záleží na přednosti.

 

Temný anděl na jedné lodi,

záblesk naděje v podpalubí,

někdo se stím rád chlubí,

se svou rozhodností,

že cesty přemostí...

 

Spojí je v jednu cestu života,

pro někoho to bude novota.

 

Dva protiklady ve spojení,

nic záludného na tom není,

přijdeš si z prvu jako ve vězení.

 

Na změnu si zvyknete,

záleží na vás co na to řeknete.

 

Život není jen černý a bílý,

trable budou jsou a byly.

 

Jak se stím vyrovnat to je jen na vás

stačí zakřičet pořádně nahlas:

Jak rádi žijete a trabe vy se mějte!!!

A s chutí jim zamávejte...

 

Autor Katy98, 15.08.2012
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dva protiklady ve spojení.. Pěkná myšlenka...

15.08.2012 14:44:15 | zamotán v nedospělosti

děkuji..

16.08.2012 09:24:57 | Katy98

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí