PIJÁCKÁ 1.

PIJÁCKÁ 1.

Anotace: Dvě pijácké. Nesrovnatelné, stojí-li vedle sebe. Charakterizují mne, možná ale i tebe.

Příjemná terapie

Piju i když mi nechutná
jen když pití je putna
Ale jak mnohé zkazky praví
voda nejprospěšnější zdraví

Víno piju denně
Je to účinný lék
Chutná líp než dort
Vyslovuji mu vděk
vzdávám také hold

Náladu stále udržuje nám
tvrdě spím - hned usínám
I pár veršů dohromady dám
Zkrátka - s vínem - já se mám
Pijte také – to vám povídám
Autor RU 82, 18.08.2012
Přečteno 217x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí