Proč?

Proč?

Anotace: zmatená

Proč?

Jedno slovo

skrývá bolest

skrytý strach

 

Proč?

Zas mi teče do bot

snažím se zas dolézt

přelést svůj krach

 

Proč?

Odpověď nenacházím

bloudím v představách

ztracená v sobě samé

 

Proč?

Letargii doprovázím

láska mi chutnat přestává 

a pravda? ta jen klame

Autor Satha, 18.08.2012
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: Gregy, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chválím sdělnost a jednoduchost. Škoda obyčejných rýmů, možná i rýmování.

Děkuji.

19.08.2012 07:23:54 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí