o nebytí

o nebytí

nesedim naproti tobě
nedívám se ti do oči
tvá mrknutí ti nepočítám
úsměvy
dotyky
neodmitám

pod stolem tajně
tvou ruku nehladim
kafe ti nesladím
nevím zda dolít sklenku vínem
nečekám na slova
na křehká znamení
vůbec se nesnažím
být tvým stínem

nejsem tam kde ty
nejsi tam kde já
nejsme spolu
spolu jsme
jen každý jinde
Autor zamotán v nedospělosti, 18.08.2012
Přečteno 226x
Tipy 5
Poslední tipující: Kirsten, hanele m., Kropydlína Škopounová, Sarah
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemohu neříci ti
že není to nedobré
nepěkné a nečtivé
že nelze netipovati.


;-)
.

18.08.2012 22:22:31 | Kropydlína Škopounová

Nemohu nepoděkovati
neboť nejsem nevděčný
:-):-D

18.08.2012 23:05:02 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí