motýlí křídla

motýlí křídla

Anotace: ... se někdy polámou ...

Sbírka: SEDMPANY

já vím, že víš
v jediné vteřině
potkat svého motýla
v duhových barvách
bez křídel nad propastí
bytí

já vím, že víš
v druhé vteřině
z bezbřehé milosti
ucítit dlaň
a se zvonkem štěstěny
znovu nadechnout
lásku života

já vím, že víš
s třetí vteřinou
a chutí mandragory
přivonět k rozkvetlé
lilii
znovu a znovu
bez strachu, že popálí

já vím, že víš
a v té poslední vteřině
stačí říct
děkuji

 

* * *

 

Tvůj anděl

Autor vapiti, 19.08.2012
Přečteno 430x
Tipy 5
Poslední tipující: Noc17, Anjesis, Gregy, Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

20.08.2012 23:53:28 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí