Stinné stránky

Stinné stránky

Anotace: ...........

STINNÉ STRÁNKY

Moře – temné hlubiny,
pouště – vyprahlé končiny.

Dny – prázdné hodiny,
domov – smutné rodiny.

Láska – srdce zlomená,
úsměv – mimika násilím do rtů vtělená.

Sny – krutá probuzení,
štěstí – za okamžik již tu není.

Vše má své stinné stránky,
jakož i naše lidské schránky.

Krásná slova – falešná,
slib – lež zbytečná.

Polibek – poslední,
miluje tě – to mu zevšední.

Nic není pouze černé či bílé,
netušíš kolik zaplatíš za hezké chvíle.
Autor Samanta, 20.08.2012
Přečteno 250x
Tipy 2
Poslední tipující: Lea*, srozumeni
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro mě poslední čtyři verše nejhezčí...***

20.08.2012 06:18:08 | srozumeni

Moc děkuji :-)

20.08.2012 11:55:33 | Samanta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí