Strom života

Strom života

Anotace: ...spíš než strom, jsem to já...

Vysoký strom u cesty stojí
Ve větru se kolébá
Po nebi hvězdy plují
Na duši snáší se tma

V koruně s listy si pohrává
Otázka našeho "Bytí"
Noc se zdá být proradná
I když měsíc na cestu svítí

Pomalu vítr už utichá
Strom může klidně spát
Svědomí však dál hlodá
odpovědí nechce se vzdát
Autor Lea*, 20.08.2012
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Samanta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí