MINIATURY 7.

MINIATURY 7.

Anotace: I aktuálni k letošnímu létu

Jak jsou letos
nejžhavější vedra
využila toho
Mne nemohoucího
napůl mrtvého
bez lítosti svedla
Teď jsem tomu rád
Zas je ze mne chlap
...
Víte, že nejkvalitnější
syrové papriky
jsou ty vypěstované
dovezené z Afriky?
...
Ač jsem již ve věku
kdy nepotřebuji hřeben
dosud jako z mála jeden
nenavštívil jsem Jemen

Tak šetřím nevím
piju skoro nejím
snad to napravím
Nepůsobím neplechu
Utahuji si řemen
...
Jel na školní sraz
Šťastný jako každý z nás
netušil že jen vzpomínky
mohou mu "zlomit vaz"
...
Bláhově jsme doufali
jak si léta užijem
Přívalové deště
vedra, sucha
nevím co ještě
Teď jsme zoufalí
Budeme moc rádi
když léto přežijem
Autor RU 82, 20.08.2012
Přečteno 224x
Tipy 2
Poslední tipující: Písnička...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí