POTÍŽE S PAMĚTÍ a jiné

POTÍŽE S PAMĚTÍ a jiné

Anotace: O stáří vážně i nevážně

Potíže s pamětí?
Jestli si něco extravagantního můžete přát
a nebude se vám to jako nesmyslné zdát
chtějte maňáska co kladivem bije do hlavy
Tento způsob vaši paměť možná obnoví

Dlouhodobé bolesti
mají i jeden klad
Pochopil jsem snad
proč přetažený kůň
odfrkuje, ržá, řehtá
Okolí se zeptá
komu nebo čemu
se to zvíře řehtá.

Bolestí
obtěžující vzdychání
hekání
málokdo se tomu
ubrání

(Bonus)
Vlastenectví dnes
Čí chleba jíš
toho hymnu zpívej!
Autor RU 82, 21.08.2012
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: teniska, Lenka Krásnodvorská, TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi.
Nejvíc mě zaujal maňásek bíjící do hlavy.

21.08.2012 11:07:13 | TeruKurosaki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí