Motýlí slečna

Motýlí slečna

Anotace: Jenom takový pokus, doufám že se bude líbit :))

Motýlí slečna

Zrozená z vánku, zrozená z prachu,
maličká, nevinná čelí svému strachu.
Křidélka s popraškem jež umožňují žít,
chlouba slečny motýlí co by všichni chtěli mít.

Pyšná na své barvy, létá světem sem a tam,
vidíme jí všude kolem však její jméno nepoznám.
Snad zdá se tato slečna bez starostí, snad zdá se jinou,
jenom díky jejím křídlům dny veseleji plynou.

Něžná a nevinná létá si krajinou,
věz že když jí poznáš, nevyměníš za jinou.
Však pozor dej než uchopíš jí do dlaní,než nabídneš svou náruč,
než budeš chtít mít slečnu motýlí, tak milovat se nauč...
Autor KAS, 21.08.2012
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: Dód, Katy98
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vskutku nádherné, jste talent :-)

21.08.2012 15:31:22 | Dód

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí