♥ Před parkem

♥ Před parkem

Anotace: a voňavý stánek...

~~~*~~~
Je jeden krámek před parčíkem
tam slečna kytky prodává
všechno tam u ní krásně voní
komu dnes váže svatební?
Jsem zvědavá.

Svatební kytička z konvalinek
je pomněnkami zdobená
kytička svatební „jak lísteček“
s láskou je něžně vázaná.

Ta milá slečna z krámku
o své květiny s láskou pečuje
a každému kdo ji poprosí
květiny na lásku daruje.

Ty květiny od milé květinářky
ty v sobě smutek nemají
jsou tisíckrát barevné,voňavé
moc štěstí a lásky dávají.

Vždyť láska je mocná čarodějka
a slečna z krámku ta čaruje,
každého pohladí u srdíčka
taková naše květinářka je.

Tak račte dámy,račte páni
máme tu hodně květin na rozdání...

~~~*~~~*~~~

Autor Květka Š., 21.08.2012
Přečteno 290x
Tipy 8
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, střelkyně1, Markéta Hl., TeruKurosaki
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toto je prosím pěkně básnička o mě...děkuju!:))

25.08.2012 21:02:24 | střelkyně1

Milé :-)
Nejvíce se mi líbí toto: "květiny na lásku daruje", především spojení "na lásku" mi připadá skvělé.

22.08.2012 14:27:45 | TeruKurosaki

..díky..

24.08.2012 11:44:37 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí