Antipyretikum

Antipyretikum

Anotace: v e - moll zníme....

Antipyretikum

Neříkej mi, kam bys jela.
Neříkej, co bys chtěla
Neříkej mi prostě nic…
…prostě nic!!

Nevěř, mi, co říkám!!!
Nevěř mi moje činy!!!
Nevěř mým náladám!!!

Už v tom zase lítám!!!
Já jsem totiž nevinný…
…natruc letním baladám!!!

Kdo ví, kdo zraněn více jest.
Nechci žádný SSRI nebo MAOI,
jsi moje a proti mně, pouze lest,
mnohokrát v troud obrátil se ráj.

Neříkej mi prostě nic…
…prostě nic!!!

Prázdný oči máš a záda plná pohrdání.
Stačí mi trocha cukru, trocha máří.
Rudodřev tu lehce voní,
jsem ten, kdo se skloní,
byť sladce pěly víly, růžový byl svět.
Bylo. Není. Už nedívám se zpět….
Autor Dominik Plesr, 22.08.2012
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, TeruKurosaki, lexus
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobře vygradovaný závěr...:-)

09.12.2012 08:11:14 | Robin Marnolli

Úderné, emotivní, zajímavé.

22.08.2012 14:20:08 | TeruKurosaki

díky moc!

22.08.2012 23:09:00 | Dominik Plesr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí