Stáří II.

Stáří II.

Anotace: Upravená básnička stáří pro zhudebnění od jedné známé.

Na čele máš vrásky,

pár drobných po kapsách.

A jizvy, starý lásky

ty dávno odnes čas.

 

Přátel jenom hrst

a kupu vzpomínek.

Snad ještě v té tvé duši,

nevyhas plamínek.

 

Horší se ti zrak,

A krátí se ti krok.

Noční můrou, je pro tebe

 i každičký rok.

 

Neslouží ti sluch,

A marně vzpomínáš.

Když si byl ještě kluk

A svět byl jenom náš.

 

A přes všechnu tu bolest,

A různé neduhy.

Si pořád stejný sobec,

Co nezná pomluvy.

 

Až mě jednou potkáš,

a zeptáš se co dál.

Řeknu ti jen směle,

to TY ses toho bál.

Autor lvíče, 22.08.2012
Přečteno 388x
Tipy 8
Poslední tipující: Zasr. romantik, hašlerka, Radhuza, V.N.Losinský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Holky, já vám věřím! Když se vy dvě dáte dohromady, BUDE to skvělé!
ST* jako potvrzení.

07.09.2012 13:36:16 | Zasr. romantik

Krásné a píseň bude úžasná. Už se moc těším. Pac a pusu :o))

04.09.2012 20:44:11 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí