Óda načerno

Óda načerno

Anotace: nemohl jsem si pomoct, mé znechucení vůči jisté národnostní menšině kažým dnem narůstá...

I.
Říká se že bez práce,
nejsou žádný koláče,
tak zrušme státní dotace,
a každej cikán zapláče.

II.
U regálu s chipsy,
stojí malý gipsy,
dřív než řekneš raz dva tři,
už bere věci co mu nepatří.

III.
V potemnělé ulici,
už se chystá léčka.
Hle, El Paso větřící,
velká romská smečka.

IV.
Dej sem cígo, dej sem mobil
dej sem taky šrajtofel.
Ty se bráníš? To si zabil!
Páč teď dostaneš na prdel.

V.
Na Úřad Práce přišel
žádat o podporu rom,
na krku mu zlatej řetěz visel
a bavorákem jel pak dom.

VI.
Kdo se bojí nesmí do ulic,
každým dnem rostou jejich řady.
Za podpory státních úřednic,
ovládnou to brzy tady.

VII.
Většina maká jako draci,
teda, když seženou práci,
pak krvavou daň z mála odvedou,
ti nahoře si z toho majlat zaberou,
pak rozešlou zbytek na tmavý,
páč sou z nich strachy posraný.
Autor Johny Styx, 22.08.2012
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nedávno jsem venčil psa a potkal opálený chlapi, co dělali na stavbě. Měl jsem sto chutí jim vynadat, že mi boří mýtus o nepracujících cikánech.

22.08.2012 22:45:30 | lexus

on to není mýtus xD

Většina maká jako draci,
teda, když seženou práci,
pak krvavou daň z mála odvedou,
ti nahoře si z toho majlat seberou,
pak rozešlou zbytek na tmavý,
páč sou z nich strachy posraný.

23.08.2012 00:18:03 | Johny Styx

tak jo, to dám jako sedmou část xD

23.08.2012 00:18:33 | Johny Styx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí