"KOMENTY"

"KOMENTY"

Anotace: Pokouším se připomenout vliv ocenění-kritiky na naši tvorbu

Zas si nevím rady
bloudím nevím kady
Jsou tu ale momenty
kde pomohou „komenty“

Chytří moudrý moudřejší
Mají i chléb náš vezdejší
pro ně jen zcela vedlejší
Takoví kdy jejich vědění
se nedědí ba ani nemění

Vše přečtou zhodnotí
nezištně také poradí
Přitom obdiv díky vděk
přijímají dotčeni neradi

Ať dělám co dělám
nic lépe neudělám
Zeptám se svého nitra
Odpoví stejně i zítra
Autor RU 82, 22.08.2012
Přečteno 267x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí