Kočka kartografická

Kočka kartografická

Anotace: ...

Otevřeš-li v Googlu View Street
naši kočku můžeš spatřit
Jak tam na balkóně sedí
do kamery moudře hledí

Kartografie je věda
Naší kočce spát to nedá
Vousy měří souřadnice
soustředí se víc a více

Tahle mapy - samé kdyby
Myší díry - ty tam chybí
Zaneste tam myší stezky
Pak to bude teprv hezký!
Autor Markéta Hl., 22.08.2012
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, Písnička...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fajn kousek:-)

22.12.2012 11:37:51 | Robin Marnolli

Vtipné :-)

23.08.2012 18:17:04 | Lenka Krásnodvorská

:)
Souhlas,mysi stezky by byly fajn,ale asi je malo dobrovolniku.

22.08.2012 23:12:55 | Comparare

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí