názef neznam

názef neznam

Anotace: Někomu nemůžu nastavit nazornou náladu.nabízím návod na nároky nevděku nezbytnosti.

osvoj si umění úsporných pohybů
okolo oblastí
ochotných k žití
obal se náladou
omámen návnadou
rozkošným pocitem
vášnivých sítí

opař se osměl vyfénuj
povař své hodnoty v touze
nečekej netrap se nezoufej
snaž se o smíření
POUZE

pokus se postavit
pomocnou podpěru
povaze posledních přání
pomalu pospíchej
pochopit podstatu
provazů popsaných
prý se tu sklání

nečekej nepřijdou
nechtěné
neznámé nálady nocí
něco je na oko neměnné
nalezni náhodný pocit

dlužíš dni dobroty
dosáhni do snů
dopřej si dlouhý dech
dosaď do doufáni
důmysl doznání
děravý díl ten si nech

vynechej výboje výstřelů
vysaď víc vrozených vůni
vulkány vyvrhnou veliké valouny
ve vlnách vnady tvé trůní

myslet si můžeš možná míň
možnosti mnohdy mlží
mrákoty malátnost moku míň
mraků moc mysl tvou plní

ukončit
uzavřít
utrhnout
uzávěr
ucpat
ups
Autor poeta, 24.08.2012
Přečteno 225x
Tipy 5
Poslední tipující: Květka Š., Lenka Krásnodvorská, Noc17
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ups mě dostalo :d

24.08.2012 12:52:59 | Noc17

Musel jsem najít něco spacialniho na závěr..jinak stále ještě nevím co to je.. :-P

24.08.2012 13:17:06 | poeta

no já jako germanistka bych ti to pověděla ale raději ve vzkazu :D

24.08.2012 13:53:31 | Noc17

Bitte schön..sag mir was ist den los,oder..

jetzt fahre ich bodensee Durchgang und meine batterie is tot ;-)
(já vlastně deutsch
Neumím ) :))

24.08.2012 18:58:20 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí