Bude mi to na hovno

Bude mi to na hovno

Anotace: ...

Udělala peklo skrz
servírku
řvala po mně
rozhazovala rukama
a chodila po bytě
tam a zpátky

"to bych uměla taky
hej bejby
dones mi ještě jedno

hej bejby bejby
tak dělej bejby"


upravila si vlasy
zapálila cigaretu
a vypadla pryč

Zůstal po ní
jen závan
parfému

Když jsem se další den
vracel od jedný jedna dvacítky
co si tímhle přivydělává
na školu a fet
ještě volala

aby mi ujasnila
věci ohledně chlastání
úchyláckých básniček
a té servírky od naproti

když jsem se
prodíral
ulicemi
když hlásili
kurevské
horko
a vyšlo
to

Pak volal ještě někdo
kvůli reklamačky

Ale to
už sem
nebral


.
Autor Favi, 24.08.2012
Přečteno 490x
Tipy 9
Poslední tipující: Kaitlynn, Lucie Tee, prostějanek, Severka, Gregy, Zamilovaná do nezamilované doby
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale to už tady jednou bylo. A končilo to trochu jinak. Takhle taky dobrý.

25.08.2012 07:41:24 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí