...

...

Anotace: ...pocitová...:)

bělavý křemínek
vhodila jsem do moře

slyšíš ten šumivý tanec pěn?

těžko se v moři jiný svět hledá
kapičky, krůpěje tu vítr zvedá

co stane se, když vodu vysuší?

krystalky solí pak padají na duši

dumám na skalním útesu
sledujíc ptačí noblesu
když letí
Autor Xantista, 24.08.2012
Přečteno 276x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Gregy
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá

26.08.2012 12:18:15 | Radek.oslov.Šafárik

U moře jsem nikdy nebyla, ale takhle nějak si ho představuji...***

26.08.2012 10:58:37 | srozumeni

Čtivý kousek. Dnes jedna z básní.

25.08.2012 15:24:08 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí