ZÁHADNÁ ŽENO

ZÁHADNÁ ŽENO

Anotace: ....

Záhadná ženo
spáry
víčka zlomená v pěst
a sazi z pod očí retuše
hřmí do slz utrpení

vím
není snadné plakat v údolí mlh
sežerou tě!

Záhadná ženo
krámy
tolik zbytečností v šelest
a krvavé orchideje Venuše
krásu tvou neposkvrní

vím
není lehké mít srdce skrz
doženou tě!

Záhadná ženo
dary
ty kapičky temné rozkoše
co dnes pramení
stejně jednou zkamení

tak nevím
proč natahuješ prs
když nemilují tě!
Autor ZILA78, 24.08.2012
Přečteno 299x
Tipy 16
Poslední tipující: Jin&Jang, CULIKATÁ, Lenka Krásnodvorská, Necelá, střelkyně1, Aťan, Kropydlína Škopounová, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí