Barmanka

Barmanka

Anotace: Nejen dobré pivo, ale i krásné děvy.

Janičko krásná, barmanko naše,
stále nás lákají ty vnady vaše
Postava ztepilá, ne žádná hokyně,
vždycky jsi půvabná, jako ta bohyně

Diana, Junona - prastará krásky,
závistí zbledly by, chytily vrásky
I Krásná Helena před tebou se sklání,
zástupy mladíků touží pít z tvých dlaní

My věrní štamgasti, pivo tu pijem,
kladem si otázku, proč takhle žijem
Mládí nám uteklo, všechno jde ztuha
a ty jsi zářivá, jako ta duha

Jsi jemný vánek, co rozhání mraky,
kvetoucí jabloň, lákající ptáky
Růže jsi voňavá, náramná kráska
pro všechny štamgasty, tajná jsi láska
Autor Psavec, 12.01.2007
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Škoda že nejsem ta janička. Moc hezké.

14.01.2007 17:05:00 | Verule

:-)))

12.01.2007 17:50:00 | isisleo

jj moc hezké.. podařené dílko

12.01.2007 13:15:00 | Najlin

Pěkné vyznání barmance :-)

12.01.2007 08:26:00 | melebele

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí