Kam a kudy?

Kam a kudy?

Anotace: -

Přešlap linky normality

Hranice světa co jsem znal

teď se cítím zneužitý

Jako by mi ten svět lhal

 

Proletěl jsem černou dírou

Vůbec nevím, kde jsem teď

Zkoušel jsem vše řešit silou

I Á hlavou bořil zeď

 

Prokletý je tenhle ostrov

Přeplněný trosečníky

Každý tu má vlastní proslov

A doktorát z politiky

 

Všichni mlátí kolem sebe

Až jsou ze zdí zase trosky

Ten z nejtvrdší hlavou vede

Ostatní si ničí mozky

 

Podivná je normalita

Mimo celu v níž jsem žil

Svět je velká kalamita

Asi se mi zalíbil

 

Není problém milovat a

Na základě lásky své

Staré chyby zpilovat

Z kosočtverců do srdce

 

Nemám čas stát namístě

Utopit se v jednom bahně

Když je všechno nejisté

Ono se to zase nahne

 

To co bylo normalitou

Dneska zveme zkušeností

A tu novou neprožitou

Necháme, ať se nás zhostí

 

Tak jsem věčný optimista

Na všech stranách amplitudy

Ani jedna není jstá

Pořád hledám kam a kudy.

Autor Bolder, 27.08.2012
Přečteno 207x
Tipy 5
Poslední tipující: ewon, Rootness, ZUMKA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí