Jako vážka

Jako vážka

Anotace: ...

S lehkostí

bez bolesti i s bolestí

s tíhou na bedrech

i lehkostí křídel motýlů

tak se vzdálila

už nikomu na obtíž

jen ve snech

a vyprávění

a obtisklých šlápotách

do srdcí i hor

všemu vzdálená

jako srpnová létavice

svobodná

Autor Hančí, 27.08.2012
Přečteno 542x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Stanislav32, WWW, mkinka, Krahujec, vodnař, Jan Urban
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, psané s lehkostí a hezké. Standa

28.05.2023 19:41:38 | Stanislav32

Hezké zamýšlení,
pro smrtelníka,
i pro vážku.

K večernímu opojení,
se smutkem odborníka,
obcházíme překážku.

27.08.2012 19:18:44 | Tvůj kamarád Kodein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí