Utři slzy

Utři slzy

Anotace: -

Slzy jsou střepy

To proto jsme slepí

Z lásky a smutku

Nám tečou do žaludku

 

Bolest a strach

Jsme herci ve vlastních hrách

Svěšené koutky

Vždyť jsme jenom loutky

 

Kdo ví, co nás vede

Spíš bičem než medem

Kdo ví kam to spějm

Nemluvě o konci s dějem

 

Proto otřel jsem tváře

Chci žít bez loutkáře

I když mi zůstane jizva

Vím, že je to výzva!

Autor Bolder, 27.08.2012
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: ewon, Radhuza, Anjesis, Lucucu, Sarah, Bol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí