Poslední chvíle

Poslední chvíle

Anotace: .

 

 

                                  I.   letíme 

                         

                               na protějším břehu leží slunce

                               zaváté včerejší mlhou snů

                               počkáme až usne

                               a pak budem - zas a znova

                               doufat v další rána nových dnů

 

 

                          II.   topím se

 

                               do hluboké trávy vlaštovka skočila

                               složila křídla a zmizela

                               hodíš mi kámen místo lana

                               už jsem na všechno sama

                               a vykřičím vše co moje ústa viděla

                               

 

                        III.   odcházíš vzbudit slunce

 

 

                                               

 

Autor Sarah, 29.08.2012
Přečteno 369x
Tipy 10
Poslední tipující: kudlankaW, Alizarin, Karlik, polibek.smrti, poeta, srozumeni
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mlha snů,
velmi poetické
užasnu
je mi to blízké.

Martin Kristián Kudlák

23.11.2012 20:15:34 | kudlankaW

Co se asi stalo s tou vlaštovkou ??

29.08.2012 22:05:08 | poeta

To přesně nevím. Ale už se nevrátí.

29.08.2012 23:05:57 | Sarah

Nechme ji jejímu osudu ;-);-) budou další :-D:-D:-D

30.08.2012 00:26:52 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí