Po rozvodu

Po rozvodu

Anotace: ..

                                

 

                              A co ty? Držíš se?

 

                                       ne

               už jsem se pustila z okenní římsy skočila 

            a pak jako bájný Fénix z popela zase povstala 

                               ale stále to bolí 

                byl si to ty kdo ztloukl moje srdce holí 

                            A jak se daří tobě? 

 

                                Děkuji. Dobře 

 

                           

Autor Sarah, 29.08.2012
Přečteno 418x
Tipy 8
Poslední tipující: kudlankaW, laludmi, V.N.Losinský, Nergal, Lenka Krásnodvorská, srozumeni, zamotán v nedospělosti
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uchopeno originálním způsobem, hořko-sladká slovní hmota, ze života.

07.11.2012 22:26:05 | kudlankaW

mno jo, to se prostě musí nějak překonat.. časem

01.09.2012 13:44:24 | Nergal

zvláštní leč pěkné pojetí smutku..ale pokud to bolí stále je naděje že přestane

29.08.2012 23:50:11 | zamotán v nedospělosti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí