Nemocný

Nemocný

Anotace: -

Jsem teplý třicet sedm pět

Doktoři tvrdí, že je všechno v pořádku

Jak to můžou vědět, copak znají tenhle svět?

I s tou jejich diagnózou poslal bych je do zadku

 

Mám prý problém se smysly

Že jsou dvojité. A taky s taji- ty jsou jiné

Střílím jen do vlastních řad - nejsem žádný balistik

Lékaři mě ujišťují: jste jen člověk, který mine.

 

Já ale nic nemíjím

Pálím kam a za kým chci

Možná že se nemýlí

A já jsem vskutku nemocný!

Autor Bolder, 30.08.2012
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to zajímavou myšlenku a není špatný. Jen ta poslední sloka mi nesedí.

31.08.2012 18:35:17 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí