Dívka z Gröbovky

Dívka z Gröbovky

Anotace: Přišel jsem, viděl jsem, vypad jsem...

Potkal jsem jedno krásné ráno,
je to už velmi mnoho dní,
stvoření, které se mi snad zdálo,
já jsem ho hned chtěl v posteli mít.

Ano, nebyla to žádná láska,
jen obyčejný chtíč.
Byla to jen jedna kráska,
a já hledal od jejích kalhot klíč.

Po velmi dlouhé době,
kdy nás nic nespojilo,
jsem zaslal pozvání Tobě,
na víno, co žízeň by ukojilo.

Je jeden park - Gröbovka,
u sklenky posezení dlouhé...
A že nejsem žádná bábovka,
nestačilo mi políbené pouhé.

Pak noc dlouhá byla,
Ty do mdlob jsi až padala,
Prý´s to necítila, cos žila
a ráda by ses zadala.

Spokojenost však nedělá jen sex
a já si to nechtěl přiznat,
teď jsi už jen má ex,
děláš, jako bych Tě nikdy neznal.

Tak jen vzpomínka zbyla,
na jednu paní doktorku,
však poslední zklamání byla,
leštím už jen motorku...
Autor Tomikk, 01.09.2012
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Tesk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí