propijí se....

propijí se....

....Střizlivé ráno je tak kalné

samota pivních strážců cnosti

kde jsme všichni hosti

bez pozvání

na mejdanu

kde ticho je tak vzácné

poslední drobné cinkají o chodník

když stavíme si pomník

z beznadějí

co nestačí

propít do svítaní....

Autor Radek.oslov.Šafárik, 02.09.2012
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, Verena, Gregy, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

propitá noc
a vrásky brzkého rána
a poslední věta
nedopsaná
ST

03.09.2012 22:47:09 | Verena

Dobrá myšlenka. Dobré změny rytmu.

03.09.2012 21:44:22 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí