Já přál bych si...

Já přál bych si...

Anotace: Jedna taková rychlovka co mě přepadla v noci...

Já mám spousty přání,
některá vážná jiná k pousmání.
Je jen pár o které stojím,
a pak jich mám pár jejichž splnění se bojím.

To jsou ty co člověk řekne,
v chvílích velké zloby
přání aby ublížila
přání aby co by...

Pak mám ty co chtěl bych moc,
snad hodně, možná nejvíc,
ty nejtajnější z tajných
ví jen černá noc.

Jen té se svěřím se svým přáním
jen té pod rouškou tmy,
když pozoruji její krásu,
když poslouchám symfonii tikajících hodin,
a to nejsem pán času.

Čas je pánem všeho,
řídí bytí a taky nebytí,
a co naplat že přání se neplní
jdem žít,vždyť není zbytí...
Autor Redingar, 04.09.2012
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, nerozhodná holka v mezidobí bez majáku, Trash75, zaba.zuzla, Lenka Krásnodvorská
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve chvílích velké zloby, je lepší mlčet. :-)

04.09.2012 11:10:20 | zaba.zuzla

jo ale někdy se člověk utrhne...

04.09.2012 23:27:02 | Redingar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí