Dobrou noc

Dobrou noc

Anotace: Jedna těsně před spaním

Na dobrou noc,
posílám ti má drahá
sladké políbení,
že nedoletělo?
Sakra kde je že není?

Hodiny nemilosrdně odtikaly
čas na spánek už měří
minuty už rychle uplynuly
už zvony zní z věží.

Půlnoc je za rohem
a já jdu spát,
kdo ví co dneska v noci,
bude se v mé hlavě dít,
co bude se mi zdát.

Já jeden sen bych měl,
aby se mi zdál,
a nejlépe i za denního svitu,
už jdem spát tak zavři oči...

Jsi tu?
Autor Redingar, 04.09.2012
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, anda, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí