KDE JSOU TY ČASY

KDE JSOU TY ČASY

Anotace: Veršovaná odezva na "báseň" ÚVAHA USÍNAJÍCÍHO

Kde jsou ty časy
když jsme chtěli
jak padli už spali
Celou noc na loži
Zvlášť pak muži
hned po souloži
Současnost děsí
Jen vzpomínání
zůstalo nám asi
Ano
Kde jsou ty časy

(Bonus:)

ZATRACENÉ BOUŘKY
O čem se nepíše ani v koránu
jsou časté bouřky po ránu
Krátký záblesk Dlouhou ránu
Probudí tě Spánek je v pánu
Autor RU 82, 05.09.2012
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí