Nová...osudová

Nová...osudová

Anotace: Další myšlenkový výcuc dnešního dne....

Zdá se to být dokonalé,
všecho na svém místě,
a já nevím cítím to tak,
je to divné, nevím co je,
tak prosté.

Dokonalost že není,
to vím už dávno,
taky vím že není pro všechny na růžích ustláno,
že všechno má svůj kaz,
i ta lebelepší věc,
a že ti to jednoho dne zláme vaz,
a to je pravda to není kec.

A tak sním o tom světě,
o té co není ani v nejmenším dokonalá,
toužím po půlce svého pomeranče,
a jako bledá tvář vyhlížím komanče,
co jdou mi krást moje stáda snová,
doufám že brzo přijdeš ty slečna nová, ...osudová...
Autor Redingar, 05.09.2012
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: anděl s modrými křídly, Liduška
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

celkem dobře se mi to repovalo..

06.09.2012 00:11:59 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí