Džbán

Džbán

Anotace: 2012 - pokus o kaligram

Sbírka: Bez (d)ohledu

 

Jednotná výška

příkopu

odráží

smysl

obrácení se

napříč  všemu

podobnému, vážnému

a trpícímu. Jako na dně

tohoto džbánu. Silná   /        Přerušil

zástěna ozvěn ze zlatých /                                 mu

dolů, vlajících písků /                 zálivku

sténajících, tam kde

 se nik nemodrá ani se

částečky mydlin nemění

 v kámen v barvách psích

spřežení, rusovlásek. Banalito,

ó Banalito, stojíš ve dveřích,

ve dřevě s radostnou okurkou

nálad a střepem z chlupu velblouda.

Už nemá v hubě rododendron!!!!!!!

 

Autor Jan Václav Znojemský, 06.09.2012
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí