Podzim v představách

Podzim v představách

Anotace: Podzim se blíží a těším se na něj víc než je zdrávo Cítím chlad ale venku je...

Podzim se blíží
a těším se na něj víc
než je zdrávo
Cítím chlad
ale venku je ještě tepleji
než by mělo
Podzimně bloumám ulicí
a venčím myšlenky
Na lidi
se kterými chci být
ale nechci je vidět
a na věci
Které mě lákají,
ale nechci je vlastnit
Stejně jako ty lidi
Katalog IKEA rozkazuje
Zpestřete si život
a sám je pestrý k nesnesení
Děsivý kontrast
k obrazovce u které trávím dny
jako by na ní život sám závisel
A jedinou věcí ke čtení
staly se platební příkazy
Podzim v hlavě
víc než v ulicích
Takhle jsem si tu dospělost
NEPŘEDSTAVOVALA.
Autor Xsi, 06.09.2012
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Gregy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi dobré!
Bez laciných a "krásných" rýmů. Velmi pocitové, stručné a sdělné!
Tomu říkám poezie všedního dne!

08.09.2012 09:49:51 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí